Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk.

Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie. Door middel van kennis en vaardigheden gaan ze samen aan de slag om beter te worden dan ze gisteren waren. Juist door zaken praktisch te maken op een manier die past bij de persoon, is het eenvoudiger de stap te zetten naar nieuw gedrag. Alleen dan wordt het nieuwe gedrag geadopteerd en zal het van blijvende aard zijn.

Met de objectieve reflectie op hun vaardigheden kunnen deelnemers groeien en ontwikkelen en dat is waar Marco het meeste van geniet.

Betrouwbaar

Resultaatgericht

Praktisch

Enthousiast

Vernieuwend

Ambitieus

Motiverend

Empathisch

Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management. Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.