Missie

Met onze hulp worden mensen beter in verkoop en klantcontact. Door onze mensenkennis krijgt ieder manieren aangereikt die bij hem of haar passen, waardoor deze mensen succesvoller worden. Daardoor wordt meer resultaat gehaald. Wij ontwikkelen commerciële sensitiviteit en geven deelnemers reflectie op hun gedrag.

Onze ervaring en brede sales en managementkennis en de vaardigheid daarin, maken dit tot een succes. We blijven weg van standaard begrippen, cliché tips en trucs. Omdat de handvatten bij de persoon passen, geven we vertrouwen om de geleerde kennis toe te passen in de praktijk.

Kenmerken van onze werkwijze: luisterende houding, aandacht, positief en enthousiast, direct, confronterend, met pakkende voorbeelden.

Wij zijn onderscheidend door maatwerk, borging en inlevingsvermogen.

Waarin wij ons onderscheiden

Wij geven mensen inzicht hoe ze kunnen veranderen. Daardoor ontdekken deelnemers hun eigen talenten. Bewustwording van je gedrag maakt je succesvoller. Door goed naar je te luisteren, helpen wij je graag jouw doel te bereiken met een training op maat. Ontwikkelingen worden geborgd binnen de organisatie en bij mensen door meer aan te bieden dan kennis en vaardigheden alleen.

Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management. Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk. Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie.

Sebastiaan Baaijens

Sebastiaan is al jarenlang actief als ondernemer op het snijvlak van commercie, marketing en reclame. Hij is een goede gesprekspartner voor ondernemers en managers en op het gebied van commercie en leiderschap. Hij deelt graag zijn kennis, traint op vaardigheden, observeert scherp en reflecteert op houding en gedrag.

André Strijker

André heeft de afgelopen 20 jaar ruime operationele- en commerciële ervaring opgedaan in de Retail. Hij begrijpt en spreekt de taal van ondernemers en hun medewerkers als geen ander. Hij is mensgericht, betrouwbaar, analytisch, praktisch en oplossingsgericht met een vooruitziende blik.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.