André Strijker

André heeft de afgelopen 20 jaar ruime operationele en commerciële ervaring opgedaan in de Retail. Hij begrijpt en spreekt de taal van ondernemers en hun medewerkers als geen ander. Hij is mensgericht, betrouwbaar, analytisch, praktisch en oplossingsgericht met een vooruitziende blik.

André helpt bedrijven in hun commerciële ontwikkeling, in de breedste zin van het woord. Het is zijn passie is om bedrijven te ondersteunen op zowel kwalitatief als kwantitatief niveau om resultaten op een hoger plan te brengen. Dat doet hij door enerzijds goed naar de mensen te luisteren, vragen te stellen en te weten wat er speelt en anderzijds door processen te optimaliseren. Door een maatwerkgerichte aanpak gaan mensen prettiger werken, weten ze wat ze moeten doen en verbetert uiteindelijk het resultaat voor iedereen. Daar krijgt André de meeste energie van en dat weet hij over te brengen!

Mensgericht

Analytisch

Praktisch

Oplossingsgericht

Vooruitziende blik

Betrouwbaar

Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management. Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk. Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie.

Sebastiaan Baaijens

Zijn manier van trainen en coachen is prikkelend, maar ook samenbindend en vertrouwenwekkend. Hij haalt zijn motivatie uit het ontwikkelen van zelfinzicht, initiatief en commercieel en sociaal aanpassingsvermogen bij zijn opdrachtgevers. Door deze manier van werken brengt hij organisaties op een hoger plan op het gebied van commercieel inzicht en klantfocus met een hoger rendement als resultaat.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.