Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management.

Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Om als coach, trainer, adviseur succesvol bij te dragen aan organisatieontwikkeling is wederzijds respect van belang. De coach erkent de kwaliteit van de persoon of organisatie waar hij mee werkt door te begrijpen wat de ander succesvol onderscheidt en drijft. Dit bereikt Arjan door af te stemmen en rapport op te bouwen maar vooral door echt contact te maken. Die verbinding is de basis voor vertrouwen en openheid, een vereiste om de kwetsbare kant te tonen en aan de slag te kunnen gaan.

Het is Arjans uitdaging om door de wol geverfde professionals hun IQ (intelligentie) te laten afstemmen op hun EQ (emotie). Hij reflecteert met de deelnemer zijn positieve eigenschappen, waardoor die worden versterkt.

Inspirerend

Illustratief

Oprechte aandacht

Toegankelijk

Kansen zien

Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk. Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie.

Sebastiaan Baaijens

Sebastiaan is al jarenlang actief als ondernemer op het snijvlak van commercie, marketing en reclame. Hij is een goede gesprekspartner voor ondernemers en managers en op het gebied van commercie en leiderschap. Hij deelt graag zijn kennis, traint op vaardigheden, observeert scherp en reflecteert op houding en gedrag.

André Strijker

André heeft de afgelopen 20 jaar ruime operationele- en commerciële ervaring opgedaan in de Retail. Hij begrijpt en spreekt de taal van ondernemers en hun medewerkers als geen ander. Hij is mensgericht, betrouwbaar, analytisch, praktisch en oplossingsgericht met een vooruitziende blik.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.