Sebastiaan Baaijens

Sebastiaan is al jarenlang actief als ondernemer op het snijvlak van commercie, marketing en reclame. Hij is een goede gesprekspartner voor ondernemers en managers en op het gebied van commercie en leiderschap. Hij deelt graag zijn kennis, traint op vaardigheden, observeert scherp en reflecteert op houding en gedrag.

Veel ervaring deed Sebastiaan op in het aansturen van verkoopteams in binnen- en buitenland. Hij helpt je op een heel praktische manier bij je persoonlijke en commerciële ontwikkeling: Hoe pleeg ik op een goede manier acquisitie? Op welke goede manier presenteer ik mijzelf en mijn bedrijf? Hoe voer ik een effectief verkoopgesprek? Hoe volg ik deze gesprekken goed op? Welk gedrag past bij mij om mijn doelen te bereiken? Hoe organiseer ik dat ik dit gedrag blijf vertonen?

Door zijn pragmatische manier van coaching en advisering, ontwikkel je meteen vaardigheden die je helpen bij het realiseren van jouw doelstellingen. Dit levert je veel op: meer focus, een hoger rendement en meer enthousiasme.

Ben je ondernemer en heb je vraagstukken wat betreft je commerciële strategie, het ontdekken van nieuwe markten, acquisitie, het (re)structureren van een salesorganisatie of het ontwikkelen van klantgerichtheid? Of ben je manager en wil jij jezelf of je medewerkers op een hoger plan brengen? Neem contact op voor een vrijblijvende introductie!

Vertrouwen

Toegankelijk

Gevoel voor urgentie

Ondernemend

Prikkelend

Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management. Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk. Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie.

André Strijker

André heeft de afgelopen 20 jaar ruime operationele- en commerciële ervaring opgedaan in de Retail. Hij begrijpt en spreekt de taal van ondernemers en hun medewerkers als geen ander. Hij is mensgericht, betrouwbaar, analytisch, praktisch en oplossingsgericht met een vooruitziende blik.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.