Sebastiaan Baaijens

Sebastiaan heeft jarenlange ervaring in commercie, ondernemerschap en internationaal zakendoen. Hij is nieuwsgierig en pragmatisch. Door zijn opdrachtgevers wordt hij getypeerd als toegankelijk, betrouwbaar en betrokken. Hij deelt graag zijn kennis, traint op vaardigheden, observeert scherp en reflecteert op gedrag. Zijn manier van trainen en coachen is prikkelend, maar ook samenbindend en vertrouwenwekkend. Hij haalt zijn motivatie uit het ontwikkelen van zelfinzicht, initiatief en commercieel en sociaal aanpassingsvermogen bij zijn opdrachtgevers. Door deze manier van werken brengt hij organisaties op een hoger plan op het gebied van commercieel inzicht en klantfocus met een hoger rendement als resultaat.

Prikkelend

Toegankelijk

Gevoel voor urgentie

Ondernemend

Adviseren

Aanpassingsvermogen

Arjan Stoeten

Arjan heeft ruime ervaring in sales en management. Hij is direct en luistert actief, met oprechte aandacht. Hij is een inspirerende verteller en gebruikt pakkende voorbeelden. Verder is zijn grote dosis mensenkennis opvallend. Dit kan confronterend zijn, maar leidt wel tot motivatie en resultaten met ieders tevredenheid.

Marco Overdijk

Marco heeft brede sales ervaring bij diverse commerciële bedrijven opgedaan. Hij wordt blij als hij mensen ziet groeien. Hij is positief, enthousiast en eerlijk. Het is zijn passie om mensen te helpen verder te ontwikkelen. Door de juiste vragen te stellen, helpt hij mensen om inzicht te krijgen in hun situatie.

André Strijker

André heeft de afgelopen 20 jaar ruime operationele en commerciële ervaring opgedaan in de Retail. Hij begrijpt en spreekt de taal van ondernemers en hun medewerkers als geen ander. Hij is mensgericht, betrouwbaar, analytisch, praktisch en oplossingsgericht met een vooruitziende blik.

Referenties:
Zij waren je
al voor

Hierbij een enkele merken voor wie wij zoal werken.
Een breed scala aan merken van makelaardij, advocatuur en retail.